Job/uddannelse,  Kærlighed/parforhold,  Personlig udvikling

Drømme for 2018

Jeg synes, det er ret vildt, at vi nu kan skrive 2018 i kalenderen. Tiden flyver afsted, og især de sidste 6 år af mit liv er VIRKELIG gået stærkt, føler jeg selv. Nogle gange ville jeg ønske, der lige var en stopknap, man kunne trykke på, så jeg havde mulighed for at nå lidt flere af de ting, jeg gerne vil. Desværre findes den ikke.

Et af mine nytårsfortsæt vil derfor helt sikkert være at få det bedste ud af den tid, jeg nu engang har. Og så vil jeg forsøge at arbejde mere målrettet og effektivt hen imod de mål, jeg skaber hen af vejen. OM jeg når dem, kan jeg ikke vide på forhånd, men jeg vil gøre mit allerbedste og samtidig huske at lytte til mig selv, min krop og de behov jeg mærker. Jeg skal ikke opnå målene for enhver pris.

Og som I jo nok ved, er det heller ikke muligt at planlægge alt. Der er mange ting, som sker uventet, og som kan komme i vejen for de planer, man oprindeligt havde udtænkt sig. Som jeg nævnte i mit forrige indlæg, er mine mål derfor aldrig helt specifikke eller tidsbestemte, da jeg har dårlig erfaring hermed. Samtidig er nogle af mine nytårsfortsæt også lidt mere til den utraditionelle side. Jeg prøver i det hele taget at undgå at sætte for store og urealistiske mål, som jeg bare ender med at fejle.

Med det sagt, kommer her mine planer/drømme for år 2018:

❥ Jeg vil fortsætte min hudbehandling og drømmer om at opnå en pænere hud i 2018.

❥ Jeg vil forsøge at tale pænere til mig selv og bebrejde mig mindre for de ting, jeg ikke kan gøre, som jeg havde håbet.

❥ Jeg vil øve mig i at mærke og sætte ord på min egne følelser.

❥ Jeg vil forsøge at tale pænere til mig selv og bebrejde mig mindre for de ting, jeg ikke kan gøre, som jeg havde håbet.

❥ Jeg vil gerne finde mig et arbejde/en uddanelse, som motiverer mig og giver mig glæde og overskud i hverdagen.

❥ Jeg vil bestræbe mig efter at løbe eller træne i fitness mere regelmæssigt og blive bedre til at træne med måde, så jeg undgår at køre træt og holde for lange pauser.

Som I nok kan læse, skriver jeg de fleste af gangene  “jeg vil forsøge“. Det gør jeg, fordi jeg jo altså ikke kan vide, om disse ting kan lade sig gøre. Jeg er meget påpasselig med at sætte direkte “krav” til mig, da jeg har erfaring med, at det ofte bare fører til flere selvbebrejdelser, end hvad godt er. Jeg ender altid med at blive skuffet, hvis jeg ikke når de mål, jeg har sat mig. Og måske bør et af mine nytårsfortsæt derfor også være at øve mig i, at det er okay ikke at have en plan for alting.

Har I nogen nytårsfortsæt for 2018?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *