Hverdagsliv,  Personlig udvikling,  Skønhed/mode,  Spiseforstyrrelse/recovery,  Træning og sundhed

Bloggens fremtid

Jeg har efterhånden blogget i 6 år, og jeg må sige, at der er sket MANGE ting siden begyndelsen. Tidligere var bloggen primært et sted, jeg brugte til at dele mine tanker og erfaringer fra min spiseforstyrrelse med andre. Og selvom emnet sundhed, træning og mad fortsat fylder en stor del på bloggen, er det ikke længere direkte fokuseret på spiseforstyrrelser.

Til gengæld bruger jeg de erfaringer, som jeg har gjort mig igennem kampen om at blive rask, til at råde andre til, hvordan man helt generelt får det godt i sit eget skind, hvilket er en problemstillig, jeg tror, de fleste af os har kæmpet og måske stadig kæmper med.

Min vision helt overordnet er altså at gøre bloggen til et sted, hvor du og andre kan læse ærligt om mine op- og nedture, og om de ting, jeg har gjort og fortsat gøre for at behandle min krop og mit sind bedst muligt.

Dog er der alligevel nogle ændringer i forhold til mit fokus og selve indholdet i mine indlæg den seneste tid. Det mest nylige er, at jeg har taget valget om at fokusere mere intensivt på emnet SKØNHED OG MODE. Dette for mig er nemlig en ret vigtig del af selve det med at yde omsorg for sig selv og gøre sit bedste for at have det godt både indeni og udenpå.

2a97077c-644a-42d7-a97c-db00c6c945e5

Det betyder selvfølgelig også, at bloggen i fremtiden kommer til at være spækket med en masse råd til, hvordan man får det GODT I SIG SELV, både rent mad- og kropsmæssigt, men også helt ind i sit inderste… og hvordan man lærer simpelthen at yde mere OMSORG om sig selv.

Som det sidste er der sket den ændring, at jeg det seneste halve år har arbejdet mere målrettet hen imod at opnå mine målsætninger for bloggen. Jeg er blevet meget mere strukturet omkring indholdet på min blog og har intensiveret min indsat for at udgive indlæg oftere og mere jævnligt, end jeg på noget tidligere tidspunkt har gjort. Dette vil derfor også være et fortsat fokus fremover.

Mine planer for bloggen i 2018:

❥ Fortsat øget fokus på skønhed og mode.
❥ Flere indlæg om, hvordan man opnår et afbalanceret forhold til krop, træning og mad.
❥ Øget planlægning og struktur i forhold til blogindlæg og antallet af udgivelser.

Slutteligt vil gerne takke for alle de år, der er gået, og så håber jeg selvfølgelig, at I fortsat vil have lyst til at følge med♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *