Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Personlig udvikling

2017 ♡ Året der er gået…

c716db65-ba4f-4c8d-b464-94de10d19a77

Så er året 2017 nået til vejs ende, og det har godt nok været et år med flere udfordringer end forventet.

Jeg startede ud med at måtte sygemeldes fra mit arbejde, som jeg kort efter valgte at opsige. Siden har jeg kæmpet hårdt for at genfinde gejsten og glæden i mit liv.

For 3 måneder siden startede jeg så i praktik på en folkeskole, hvilket har giver mig mange flere positive oplevelser, end jeg havde turde at håbe på. Og det kommer til at fortsætte ind i 2018, da jeg har været så heldig at få mit praktikophold forlænget.

2017 har samtidig været året, hvor jeg åbnede op for min Youtube kanal, og herigennem har jeg fundet mig en ny passion. Samtidig har jeg også valgt at gå all in på at skabe en masse nyt indhold til bloggen, og på det punkt oplever jeg en enorm tilfredsstillelse.

Så selvom det har været op ad bakke på mange punkter, har der da heldigvis også været en masse positive ting. Og jeg kunne sagtens vælge at dvæle ved alt det negative, men hvad nytter det? I stedet vil jeg vælge at fokusere på de ting, der har givet mig glæde og positiv energi i året 2017:

❥ Jeg har nydt en MASSE hyggelige og værdifulde stunder med mine dejlige venner.

❥ Jeg fejrede min 26-års fødselsdag med et brag af en fest. Det var en helt uforglemmelig og fortryllende aften.

❥ Jeg kan efter næsten et år med tomhedsfølelse endelig grine helt fra bunden igen. Det føles fantastisk.

❥ Jeg har været i den bedst tænkelige praktik på en folkeskole, hvor jeg har lært en masse vidunderlige mennesker at kende, og det har lært mig en masse værdifulde og brugbare ting om mig selv.

❥ Jeg har lært at passe på mig selv, lytte til mine inderste behov og HANDLE på dem. Jeg er også blevet bedre til at identificere min følelser og være OKAY i dem – på trods af at de ikke altid er lige rare at være i.

❥ Jeg har indset, at jeg – uanset hvad jeg vælger at gøre fremadrettet i forhold til uddannelse eller evt. job – nok skal klare mig. For jeg er en fighter med en enorm power i mig, der altid driver mig til at arbejde hårdt og passioneret for de mål, jeg sætter mig. Og selv hvis alt på jobfronten sejler (som det jo har gjort det seneste år), så er jeg stadig MIG og har alle de mest vidunderlige mennesker omkring mig, og dét er det vigtiste og dyrebareste jeg har♡

Hvad er noget af det mest positive, der er sket/I har lært i år?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *