Skønhed/mode

I min toilettaske

8ecd6dfa-e515-481a-a8b4-34ef2cc731cc

Jeg har en del favoritter i toilettasken for tiden – her er nogle af dem, jeg bare slet ikke kan undvære:

Mac Prep + Prime Fix:
Denne fix spray fra MAC er god til at “sætte” makeuppen, så den holder bedre i løbet af dagen. Samtidig fungerer den super godt som primer på øjenlågene, da den får øjenskyggefarverne til at træde tydeligere frem på huden. Den er derfor en klar favorit i toilettasken pt.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash:
Jeg har brugt denne cleansing gel fra TBS i snart 2 år. Sammen med Tea Tree Mattifying Toner er den en uundværlig del af min renserutine morgen og aften. Hele serien “Tea Tree” er rettet mod at forebygge og bekæmpe urenheder, hvilket er et stort problem for mig. Som nævnt her er vigtigt, at man tilpasser sin hudplejerutine efter, hvad lige præcis DIN hud har behov for.

Spot Remover fra Origins:
Jeg havde hørt rigtig godt om denne, før jeg selv anskaffede den, og den har bestemt ikke skuffet mig. Jeg bruger den samtlige gange om dagen de steder, hvor jeg kan mærke, der er urenheder på vej, og jeg kan klart mærke en forskel fra tidligere. Jeg får færre urenheder, fordi jeg når at tage dem i opløbet, og dem jeg får, forsvinder hurtigere igen. Den er derfor et klart musthave til toilettasken.

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate:
Jeg har mange fine linjer under øjnene og har brugt denne øjenserum i 3 månederes tid. Den har gjort, at huden under mine øjne er blevet strammere og fået linjerne til at syne mindre, og den er derfor en tydelig favorit i øjeblikket.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *