Personlig udvikling

Om at rejse sig igen

Perhaps the butterfly is proof that you can go through a great deal of darkness and still become something beautiful.

Jeg troede i mange år ikke på, at jeg var noget værd, og jeg straffede mig selv dagligt for ikke at være den person, som jeg ønskede og drømte om at være. Det resulterede desværre i, at jeg gemte mig bag en spiseforstyrrelse, der – i stedet for at gøre tingene bedre og bringe mig tættere på at blive den person, jeg gerne vil være – blot endte med at rive mig så langt væk fra mig selv og mine drømme, som jeg overhovedet kunne komme.

Da jeg for 2 år siden endelig brød ud af den onde cirkel og bekæmpede spiseforstyrrelsen, begyndte jeg langsomt at forstå, at jeg slet ikke behøvede ændre noget eller forsøge at være noget, som jeg ikke var, for at andre kunne lide mig, Det var MIG, der skulle lære at holde af den, jeg er. Og dette er en proces, jeg tror, de fleste af os på den ene eller anden måde skal igennem – og måske varer den ved resten af livet.

For mig er sommerfugle et vigtigt symbol på, at man kan gå igennem nogle svære perioder i sit liv og stadig komme ud på den anden side stærkere og “smukkere” end før. Man skal bare turde sprede sine vinger, og det er netop heri, problemet ligger for mange. Vi tror, vi skal være noget særligt, for at at andre synes om os og for at kunne opnå de ting, vi drømmer om. Men jeg tror ærlig talt, at det vigtigste er ikke, hvorvidt du tror på dig selv, men at du springer ud i ting på trods af at du måske ikke gør.

Den eneste måde, vi kommer videre på i vores liv efter en svær periode er sådan set at kæmpe videre og “rejse os” igen. Vi kan ikke lade os bremse af vores bekymringer og alt det der “hvad nu hvis”.  Vi kan naturligvis ikke undgå, at der kommer flere svære perioder, men de sommerfugle jeg har fået tatoveret på ryggen er i hvert fald en evig reminder til mig om, at selvom der kommer svære perioder i mit liv, og selvom jeg kæmper med nogle ting psykisk, skal jeg nok komme igennem dem… Jeg skal nok rejse mig igen. Nogle gange har jeg bare brug for lidt ekstra hjælp og støtte for at sprede vingerne igen♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *