Personlig udvikling

Your wings already exist

95168d21-fa05-4717-9e8b-ae6e328b8210

Foto: Frederik Højfeldt Nielsen

I mange år troede jeg vitterligt på, at jeg var nødt til at lave om på mig selv for at blive en person, som både jeg selv og andre kunne holde af. Én som var smuk, kærlig, god – og værdig. Jeg har brugt frygtelig meget af mit liv på at tilpasse mig efter, hvad jeg troede andre ønskede, jeg skulle være, og på at lytte til den kritiske stemme i hovedet, som dagligt mindede mig om alt det, jeg IKKE var og IKKE kunne finde ud af, og som jeg dermed skulle ændre og blive bedre til.

Men dagen, hvor jeg blev tilfreds med mig selv og mit liv, kom aldrig. Jeg fandt IKKE troen på mig selv ved at ændre noget ved mig selv. I virkeligheden var det blot med til at drive mig længere væk fra mig selv og min følelse af balance og ro i mig selv. Den følelse er først nu BEGYNDT at titte frem i små glimt – men KUN fordi jeg har indset og accepteret, at JEG (i form af den jeg er indvendigt og ikke bare de ting jeg viser udadtil) HAR værdi. Jeg fortjener gode ting, og jeg ER nok!! Jeg skal ikke bevise noget eller tilpasse mig min omverden. Jeg bør netop vælge min omverden ud fra, hvem der passer til den jeg i forvejen er og de personlige egenskaber, jeg har at bidrage med.

Jeg har derfor også en lille hemmelighed at fortælle DIG: “Your wings already exist. All you have to do is fly”… Du har ALT det i dig, som du skal bruge. Du ER værdig. Og du skal IKKE ændre noget i dig selv for at andre bedre kan lide dig og for at du kan få det bedre med dig selv.

Du skal begynde at se dig selv i øjnene, find ind til dine styrker, lær dine begrænsninger, ACCEPTER dem og lad dem ikke vælte dig omkuld. Du har INTET at bevise, for du i dig selv har værdi, og når først du indser det, vil du VIRKELIG kunne udnytte dit potentiale. IKKE omvendt! Du skal ikke først udvise noget særligt, før du opnår værdi. Den opfattelse er muligvis én, du har fået på nethinden via din opvækst og din gang her i livet. Men den er altså en løgn!!!

FOR DU ER NOK – DU ER VÆRDIG – DU ER KÆRLIGHED♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *