Hverdagsliv,  Personlig udvikling

Lige hvad jeg havde brug for

Denne weekend har stået på REN tøsehygge. Jeg har været i sommerhus med mine søstre, kusine + min fætters kone, og det har været SÅ hyggeligt. Vi har råhygget med lækker mad, slik, vin, film, spil, spa og masser af grin. Efter 2 uger med drøn på var det lige, hvad jeg havde brug for!!

512fa31c-a609-4d64-9c60-2e37d83dc597

Nogen gange er det bare nødvendigt med et lille afbræk fra hverdagen med en tur som denne. Ellers kan man altså godt køre lidt træt i at bevæge sig i den samme trummerum uge efter uge. Særligt de seneste 2 uger har jeg mærket udmattelsen i både krop og sjæl, og denne tur kom derfor meget belejligt.

Til de af jer, som ikke ved det, er jeg lige nu i gang med en optræningspraktik. Det betyder, at jeg i løbet af 13 uger skal “trænes op” til at kunne klare et fuldtidsjob, efter at jeg tilbage i marts måned blev sygemeldt med en depression.

Heldigvis er jeg super glad for at være i praktikken. Jeg trives VIRKELIG! Men derfor er det stadig meget energikrævende at skulle være så meget “på” i hverdagen, så det at kunne koble af i weekenderne er simpelthen essentielt for, at jeg kan fortætte i den rigtige retning og blive ved med at øge i timeantal. I det hele taget er det vigtigt at passe på sig selv og huske at tillade sig selv gode ting, ligesom jeg skrev i mit indlæg forleden.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *