Skønhed/mode

Foundation test: Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer

22426014_10155926902090209_1101890369_o
Da jeg gik og var lidt træt af, at min tidligere yndlingsfoundation fra MAC (Studio Sculpt Foundation) var blevet lidt for mørk til min hudtone og samtidig begyndte at krakelere/sætte sig som små klumper på min hud i løbet af dagen, besluttede jeg mig for, det var på tide at finde en ny. Jeg gik derfor i Matas, hvor jeg fik hjælp af en super sød ekspedient. Hun anbefalede mig denne 2 i 1 foundation + concealer fra Clinque.

Det er første gang, jeg afprøver et af Clinique’s makeup-produkter, og jeg er ganske imponeret. Dét, som jeg nok allerbedst kan lide ved denne foundation, er, at den har en høj dækkeevne uden den føles som et ekstra lag på huden. Huden kan stadig “ånde” indenunder, hvilket helt sikkert er et plus, da jeg har tendens til meget uren hud og derfor helst skal undgå produkter, som tilstopper mine porer.

Prismæssigt ligger den til en overkommelig pris i forhold til kvaliteten. I Matas kan den fås til 275 kr., hvilket blot er 5 kr. dyrere end MAC’en. Jeg har dog fundet den lidt billigere inde på lookfantastic.dk, hvor den står til 238 kr.

22425968_10155926902105209_909811977_o

Alt i alt er jeg super tilfreds med købet af denne foundation, og jeg tror ikke, jeg går tilbage til MAC’en lige foreløbig. Det skal lige siges, at jeg slet, slet ikke mener, der er noget galt med Studio Sculpt Foundation fra MAC. Jeg tror bare, at min hud har ændret sig og derfor er begyndt at reagere anderledes på den. Vores hud ændrer sig jo hele tiden, og kunsten er simpelthen at tilpasse sine produkter efter sin huds aktuelle behov.

Jeg synes selv, det kan være temmelig overvældende at skulle vælge mellem alle de forskellige produkter og mærker, der findes på markedet. Det er simpelthen en JUNGLE at finde rundt i, og derfor plejer altid at spørge mig til råds hos ekspedienterne for at få den bedst mulige guide til, hvilket produkt, der dækker mit behov nu og her.

Jeg håber rigtig meget, at I kan lide denne slags indlæg, og I må selvfølgelig gerne kommentere nedenfor, hvad I synes er godt/ikke godt, eller hvis I har forslag til andre indlæg, som I kunne være interesserede i at læse. Jeg kan super godt lide at lave disse indlæg, og samtidig synes jeg selv, det er hjælpsomt at læse andres blogs med råd, idéer og produktanmeldelser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *