Mad/opskrifter

Ugens madfavoritter #4

img_2631

Det er ved at være nogle uger siden jeg sidst har lavet “Ugens madfavotitter”. Den seneste tid har overskuddet været minimalt, men det er heldigvis ved at vende lidt tilbage igen, så her får I lige en oversigt over sidste uges madfavoritter.

img_2713
SMOOTHIE BOWL

Siden succesen med min første smoothie bowl, er den blevet et næsten fast morgenmåltid for mig. Min yndlingstopping til den er kokos, mandler, hindbær og chokoladestykker.

img_3059

Denne uge har jeg eksperimenteret på kagefronten, og denne såkaldte koldskålstærte har i den grad indtaget en plads på listen over kagefavoritter. Den minder ret meget om en cheesecake og smager, som navnet hentyder, af koldskål. Vi holdt stor fest for min mor i fredags, hvor der var inviteret over 70 mennesker, og her lavede 3 store af dem.

img_3121

Jeg prøvede mig lidt frem med pyntning af kagen. På den en ene tærte lavede jeg en blomst af jordbær, og jeg synes selv, det blev overraskende flot. Jeg vidste slet ikke, at jeg kunne finde ud af at være så kreativ 🙂

KOLDSKÅLSTÆRTE

Gæsterne lod også til at kunne lide min tærte. Det er altid rart, når man kan imponere nogen med sine køkken skills 🙂

img_3306Søndag eftermiddag holdt vi igen en lille fest for min mor. Her lavede jeg velkomstdrinks til gæsterne bestående af hvidvin blandet op med Ribena saft. Det er en kombination jeg først for nyligt har opdaget, men det smager simpelthen SÅ lækkert. Hvis I er glad for søde drinks som jeg, vil jeg klart anbefale jer at prøve det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *