Skønhed/mode

Mine seneste køb

9dfbb519-32c1-4ea5-b250-2861fccd0ac4

Den mørkegrå cowboyjakke købte jeg på Asos og har brugt den flittigt hen over det tidlige efterår. Den lyse blondetop er fra “Creme Fraice”, som er en af butikkerne i det nye shoppingcenter BROEN i Esbjerg (endelig et shoppingcenter vi kan bruge til noget her i det vestjyske). Den fine, fine tyl nederdel er helt særligt købt ind til min fødselsdag i år. Jeg har egentlig længe kigget på én, og NU skulle det altså være. Hvis man ikke skal få lov at føle sig lidt som en prinsesse på sin fødselsdag, hvornår skal man så?

f6138672-82ff-4a94-9f8e-d430f953e251

Disse flotte øreringe havde jeg på til bryllup for et par uger siden, og jeg er vild med deres meget elegante look. Den lyserøde blonde choker er også noget mere elegant, end dén jeg havde som barn i sort plastik. Jeg glæder mig til at tage den i brug, selvom jeg var lidt skeptisk i begyndelsen. For at være helt ærlig var jeg lidt i tvivl, om jeg er for “gammel” til at gå med den slags. Men ekspedienten, som var et par år ældre end mig, forsikrede mig om, at det kunne jeg sagtens, for hun havde nemlig også én. Begge ting er købt i butikken I am, som også er at finde i BROEN.

bba0b822-727b-4b94-abc6-9ee856585e8c

Mit allerseneste køb er denne cleansing brush fra Magnitone London og foaming cleanser fra Caudalíe. Jeg har allerede gjort disse produkter til en fast del af mine morgen- og aften hudplejerutine. Jeg har simpelthen SÅ meget bøvl med uren hud for tiden, så jeg leder med lys og lygte efter nogle produkter, der kan mindske mit problem. Jeg håber selvfølgelig, disse kan gøre en positiv forskel, men jeg tager også gerne imod jeres råd og anbefalinger.

Hvad gør I, når I kæmper med uren hud og bumser?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *