Hverdagsliv,  Mad/opskrifter

Solskin og træthed = dårlig kombi

img_2703

Sikke en dejlig solskinsrig torsdag at vågne op til. Jeg følte mig egentlig frisk og udhvilet, da jeg vågnede, men trætheden er allerede begyndt at komme snigende på trods af at jeg lige har spist en energigivende og nærende morgenmad. Min søvnrytme er helt fu…. up for tiden. For ikke lang tid siden kunne jeg slet ikke sove mere en få timer hen på morgenstunden, selvom jeg var træt det meste af tiden, og nu kunne jeg sikkert sove dagen lang, hvis jeg ville. Men det vil jeg IKKE, så jeg kæmper selvfølgelig for at holde mig vågen og i gang.

img_2713

I dag har jeg for eksempel et rimelig stramt program, og det er helt bevidst planlagt sådan, da jeg virkelig kæmper for at skabe en normal døgnrytme. Dog må jeg ikke glemme at mærke efter og tage den med ro, hvis jeg får brug får det. Ellers er det KUN mig selv det går ud over i sidste ende. Jeg håber selvfølgelig, det bare er en fase jeg skal igennem, og at jeg nok skal komme tilbage til “normal” snart. Jeg vil jo allerhelst kunne nyde sommeren mest muligt.

Ha’ en dejlig torsdag! Jeg håber, I får mulighed for at nyde den

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *