Personlig udvikling,  Skønhed/mode,  Spiseforstyrrelse/recovery,  Træning og sundhed

Afsløring: Dét kommer til at ske på bloggen

Som jeg løftede sløret for en lille smule for et par måneder siden i et post på Facebook/Instagram, så har jeg nogle nye planer for bloggen i fremtiden. Det vil jeg lige uddybe lidt mere på bloggen i dag, hvad dette kommer til at indebære for mit indhold – både her på bloggen, på Youtube og de sociale medier.

8848c690-94db-4cb5-b0ae-6c7b48df8423

Da jeg startede denne blog, var min støre drøm at komme til at hjælpe og støtte nogle af de søde, dejlige piger og drenge derude, som har det svært i sig selv og navnligt de af jer, som kæmper med diagnosen “spiseforstyrrelse”. Drømmen i sig selv har jeg ikke droppet… MEN, med dette sagt så føler jeg også – i takt med at jeg de senere år er kommet længere og længere på afstand fra sygdommen og mine mange års kamp mod den – at mine prioriteter har ændret sig en smule.

Det er klart, at jeg, siden jeg blev symptomfri for 2 år siden, har fået plads til nye og andre interesser i mit liv (dermed ikke sagt at en spiseforstyrrelse er en interesse, men den efterlader meget lidt plads og overskud til fokus på andet end træning, mad, vægt og kalorier). Og efter jeg er blevet rask, er jeg derfor gradvist også begyndt at fokusere mere på mine andre interesser som mode, skønhed og mad (på en sund måde).  Som det seneste har jeg også opdaget en helt ny passion for vlogging, og jeg har oven i købet haft tid til at udforske mine mere kreative sider ved blandt at begynde at kreere min egne smykker.

Grundet dette kommer indholdet på bloggen fremover altså til at handle meget mere om emner som mode og skønhed, herunder fx indlæg med hudplejetips og favorit makeup-produkter.

7c69e1ae-b2e5-44e4-a105-b31d74ebe6b9

Emner som sundhed, træning og mad kommer også fortsat til at være i fokus, og da mit forhold til netop disse ting er baseret meget på de ting, jeg har lært af min kamp med spiseforstyrrelsen, kommer jeg selvfølgelig fortsat til indirekte at dele nogle af mine erfaringer fra spiseforstyrrelsen med jer. Men jeg kommer ikke som sådan til at lave indlæg med direkte råd til, hvordan man fx overvinder en spiseforstyrrelse, MEDMINDRE selvfølgelig at dette bliver efterspurgt.

Jeg har i stedet tænkt mig at dele mine bedste råd til jer om, hvordan JEG mener, man helt overordnet opnår et sundt og afbalanceret forhold til mad, træning, krop og sundhed (uanset om man er spiseforstyrret, ønsker at tabe sig, tage på, eller blot ønsker et mindre anstrengt forhold mad etc.) Sidst men ikke mindst kommer SELVUDVIKLING, herunder f.eks. hvordan man lærer at hvile i sig selv og finde modet til at opsøge de ting, man drømmer om, også til at være et hovedemne på bloggen.

SÅ… der kommer til at være meget af det samme indhold, som der har været de seneste måneder med fokus på mad og sundhed – både fysisk og mentalt – men jeg kommer samtidig til at rette en del mere opmærksomhed mod emner som skønhed og mode.  

Jeg håber selvfølgelig, dette er noget, der falder i jeres interesse – og hvis ikke – ja så kommer jeg muligvis til at miste nogle følgere hen af vejen. Noget af det ALLERvigtigste jeg har lært gennem de seneste år er dog, at jeg er nødt at varetage mine egne bedste interesse for at kunne have det godt, og for at have glæde og overskud i mit liv til det og dem, jeg holder af. Derfor har jeg taget denne beslutning, og jeg føler, det er den rigtige for mig, og dermed håber jeg selvfølgelig også, I vil få glæde af det på sigt, da det forhåbentligt vil skinne igennem her på bloggen, at jeg følger mit hjerte og gør det, jeg interesserer mig allermest for.

Kærlige hilsener og tanker herfra♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *