Hverdagsliv,  Skønhed/mode

Girls night out

img_8563

Nogle gange er det altså bare nødvendigt med en rigtig “Girls night out”. Det havde jeg i lørdags, hvor jeg sammen med en veninde spiste en gang lækker mad, som blev efterfulgt af en tur i byen… og vi endte med at feste til kl. halv 5 om morgenen!! Pyha, sikke en tur.. YOLO!! 😀 Og for at det ikke skal være løgn, tager vi lige en tur igen i aften. Vi ender nok ikke ligefrem i byen, men vi skal ind og se Nikolaj Stokholms show, og jeg glæder mig til endnu en aften med grin og kvali-tid med min veninde.

Denne uge er simpelthen fyldt med gode oplevelser. Ud over showet i aften og ud over at være startet i praktik (det gik over al forventning på min første dag i tirsdags), har jeg været en tur i Aarhus til min 2. laserbehandling (det kan I høre mere om en anden dag), i morgen har jeg endnu en dag i praktikken, og sidst men ikke mindst skal jeg til bryllup på lørdag ved min kærestes kusine. ELSKER bryllupper, så det skal nok blive en fornøjelse.

Jeg håber, I nyder ugen♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *