Skønhed/mode

Forårsstyles jeg er forelsket i

Jeg synes, der er SÅ mange fine forårsstyles for tiden, og jeg har samlet nogle af mine favoritter her. Jeg er mest til farverne hvid, sort og rosa og et simpelt look med enkle detaljer i form af fx blonder, flæser, sløjfer, prikker eller tern.

picmonkey-collage-17

SORT KJOLE MED BLONDEKANT // HVID BLUSE MED FLÆSEKANT // LILLA TASSEL ØRERINGE // HVID JUMPSUIT // BEIGE TASSEL ØRERINGE // ROSA BODYSTALKING // TERNET NEDERDEL // SHORTS MED PRIKKER // TELEFON COVER // ROSA SLIPPERS

Jeg er særligt forelsket i de Rosa slippers, den ternede nederdel og den hvide buksedragt. Og så gad jeg virkelig også godt eje den sorte kjole med blondekant forneden, som er et klassisk item, der aldrig går af trend.

Hvad synes I?

Indlægget er IKKE sponseret og indeholder ingen reklamelinks.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *