Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Personlig udvikling

Første dag i praktik // Tanker om fremtiden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er det i dag, jeg har første dag i praktikken. Jeg er både mega spændt og nervøs, for efter et halvt års sygemelding bliver det vildt underligt at få gang i en mere “normal” hverdag igen. Men jeg glæder mig utrolig meget til at få lidt mere struktur. Derudover synes jeg faktisk endelig jeg begynder at få styr på fremtiden… hvis man overhovedet kan sige det. Man kan jo selvfølgelig aldrig vide præcist, hvad fremtiden byder, men man kan alligevel godt have en vis indflydelse på det.

For mit vedkommende har der den seneste tid været stor uvished omkring, hvad jeg skal med hensyn til uddannelse/arbejde i fremtiden. Og selvom det endnu ikke er fastlagt, om jeg har tænkt mig at starte på pædagogstudiet til februar (har fået studieplads), så kommer jeg i løbet af de næste 3 måneder forhåbentligt til at blive lidt klogere på, hvorvidt det er i denne retning jeg skal gå. Den praktik, som jeg i dag starter i, skal nemlig foregå på en folkeskole, hvor jeg skal hjælpe med at undervise. Det bliver spændende, og jeg kommer uden tvivl til at udforske nogle helt nye sider af mig selv, hvilket er både spændende og nervepirrende på samme tid.

Min erfaring er heldigvis, at når man presser sig selv lidt ud over sine egen grænser og bevæger sig derud, hvor det bliver lidt usikkert og “farligt”, så er det dér man rykker sig allermest og egentlig får den selvindsigt, der skal til for at finde ud af, hvad man kan og gerne vil. Derfor ved jeg også godt, at når jeg bevæger mig ud i denne praktik, kommer jeg højst sandsynligt til at lære en masse om mig selv og finde ud af, om det virkelig er børn og unge, jeg ønsker at arbejde med i fremtiden. Det håber jeg i hvert fald, at jeg gør.

Nu vil jeg gøre mig færdig og tage afsted i praktik. Kryds gerne lige fingre for, at det går mig godt♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *