Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Personlig udvikling

Søvnproblemer og tankevirvar

18644369_10155492393090209_2070986166_n

I dag skal kaffen være stærk, for jeg har kun fået få timers søvn i nat. Jeg kan simpelthen ikke falde i søvn om aftenen og ligger vågen næsten hver nat til kl. 3-4 stykker på trods af, at jeg er enormt træt hele tiden. Jeg ved ikke, om det skyldes den medicin jeg tager i øjeblikket, men jeg skal heldigvis til læge i dag, så jeg tænker jeg lige bør nævne det.

Mine søvnproblemer kan selvfølgelig også skyldes mit tankevirvar i forbindelse med min tvivl omkring fremtiden og de drømme, jeg har. Det er ingen hemmelighed, at jeg er temmelig fortvivlet i øjeblikket og simpelthen ikke kan finde ud af, hvilket retning jeg skal gå i… Om jeg skal bygge videre på den uddannelse, jeg allerede har, eller om jeg skal starte helt forfra og uddanne mig inden for et helt nyt område. Problemet er dog, at mine SU-klip slipper op, hvis jeg skal læse i mere end 2 år. Så ja, det hele kører rundt i hovedet på mig for tiden. Men jeg håber, jeg kan blive lidt klogere snart, for jeg har reserveret tid hos en uddannelsesvejleder i juni måned.

Håber I får en herlig dag, og at I har fået lidt flere timer på øjet end jeg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *