Personlig udvikling,  Skønhed/mode,  Spiseforstyrrelse/recovery

Mine tatoveringer #2

18674988_10155489309890209_1093495821_o

Min tredje og sidste tatovering (se indlæg om de første 2 her) er et symbol på alle de personer i mit liv – familie og venner – som jeg holder af, som har støttet mig og været der igennem både de sværeste og bedste perioder af mit liv. Den er placeret et sted, hvor jeg tit ser den (på indersiden af mit håndled), sådan at jeg mange gange i løbet af en dag bliver mindet om disse fantastiske mennesker og deres betydning for mig.

Samtidig er det også meningen, at tatoveringen skal hjælpe mig til fortsat at vælge den rigtige vej – vejen udenom spiseforstyrrelsen. Det forhold til mine venner og min familie, som jeg har i dag, er uundværligt for mig, og jeg ved, at hvis jeg falder tilbage i spiseforstyrrelsen, vil jeg miste alt det gode, som jeg har fået opbygget med dem. Tatoveringen er kort fortalt et bevis på alt det, jeg har at kæmpet for og fortsat skal kæmpe for.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *