Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Personlig udvikling

En lille update + vilde weekendplaner

Jeg tænkte, jeg lige ville give jer en lille update på, hvordan det hele står til. De knap så gode nyheder er, at jeg stadig er sygemeldt på ubestemt tid. Jeg er dog startet på anti-depressiv medicin, som forhåbentligt kan hjælpe mig et lille skridt i den rigtige retning, selvom der selvfølgelig også skal noget arbejde til i forhold til psyken. Jeg skal begynde i terapi inden længe, og jeg håber virkelig på, at jeg her kan få hjælp til at få klarlagt de sidste brikker, der mangler at komme på plads for at jeg kan komme i balance og være KLAR til at indtage fremtidens muligheder.

De dejlige nyheder er, at det faktisk går fremad lige nu. Jeg mærker et stigende overskud, og så er jeg begyndt at træne igen, hvilket simpelthen gør underværker for mit humør og min motivation for at kæmpe. Godt nok er min energi begrænset, og når jeg bruger den på træning, forsvinder den et andet sted fra. Men i og med at træningen gør så kæmpe en forskel, har jeg valgt at prioritere den højt.

Sidst men ikke mindst går jeg en vild weekend i møde, da der er tulipanfest i Ribe (hvor jeg bor), og det har været planlagt i flere måneder, at jeg skulle med til tulibier fest (temafest) i morgen og opvarmningsfest hos nogle venner på lørdag. Grundet omstændighederne kan jeg godt være lidt bekymret, om jeg nu også kan klare det. Men jeg har simpelthen glædet mig til denne weekend så længe, og jeg synes ærligt talt, jeg fortjener at have det lidt sjovt for en stund. Så det må komme an på en prøve.

Håber I får en SKØN weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *