Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Skønhed/mode

First day of school

Så er min første studiedag overstået, og det er gået overraskende godt. Det har været en meget lang dag med mange nye indtryk og et overload af informationer. De første fire timer havde vi introduktion til bachelorprogrammet og vores nye lærere, og om eftermiddagen startede vi ud med timer i 2 af vores fag.

14139089_10154598808395209_1709687147_o

Mit første skoledags outfit var meget casual, og jeg valgte noget, jeg følte mig godt tilpas i. Så kan jeg gennem de høje hæle og kjoler til senere 🙂

Alt i alt har det været en spændende dag. Jeg har mødt en masse folk fra forskellige nationaliteter, og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende de følgende uger. Jeg har en fornemmelse af, at det næste 1,5 år på studiet kommer til at blive rigtig hårde og udfordrende, og at der bliver meget at lave. Men jeg tror nu også nok, det skal blive både hyggeligt og spændende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *