Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Personlig udvikling

Forandring fryder

13663361_10154466974255209_1599559772_o

Så blev det mandag igen. Ikke fordi dagene føles specielt anderledes, når man har sommerferie. Men i dag skulle jeg også op på arbejde. Jeg er så heldig at arbejde som afløser her i ferien, så jeg både kan tjene lidt penge og holde mig fysisk i gang. Selvom jeg nu ELSKER al den tid, jeg har til bloggen for tiden.

Denne uge får jeg dog en hel del at se til. Udover at skulle arbejde nogle af dagene, skal jeg nemlig for alvor til at have styr på pakningen, både til ferien (rejser til Gran Canaria i 2 uger på søndag), men også til jeg skal flytte i egen lejlighed til august. Det er utroligt, som tiden går. Og jeg kan godt mærke, at nervøsiteten og spændtheden stiger, nu hvor vi kommer lidt tættere på.

Jeg glæder mig helt vildt til at få mit eget, starte på en ny skole og møde en masse nye mennesker. Jeg har ellers altid være lidt af en kontrolfreak og en tryghedsnarkoman. Men jeg har lært, at man vokser allermest, når man begiver sig uden for sin komfortzone. Det mærkede jeg for alvor, da jeg rejste til USA for 4 år siden for at gå på college i et semester, samt da jeg for 3 år siden rejste spontant til Dubai for et arbejde (selvom jeg endte med at rejse hjem igen allerede efter en måned).

På en måde tror jeg faktisk godt man kan sige, at jeg er blevet mere “tryg” i at springe ud i nye ting. Ikke fordi jeg ikke er nervøs eller noget. Men simpelthen fordi jeg ved, at der ofte kommer noget godt ud af det i sidste ende. Og derfor er jeg mere villig til stille mig selv i nogle af de situationer, som jeg tidligere ville have gjort næsten alt for at undgå. “Forandring fryder”, som man siger.

Hvordan har I det med forandringer?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *