Hverdagsliv,  Job/uddannelse

Looking Forward

13689619_10154475850990209_172491247_nInden længe begynder jeg en helt ny fremtid. Et nyt sted, ny skole, nye udfordringer. Jeg glæder mig. Jeg er spændt på at møde nogle nye mennesker. Men samtidig har jeg lidt svært ved at forholde mig til det. Nu rejser jeg afsted på ferie med familien i 2 uger, og når jeg kommer hjem begynder mit nye eventyr. Jeg tror og håber på, at det nok skal blive en positiv forandring i mit liv.

Det er nu en dejlig tanke, at de næste 2 uger skal bruges på afslapning og hygge med familien under sydens sol. Jeg har taget nogen gode bøger med, som jeg glæder mig til at læse. Og så vil der selvfølgelig komme jævnlige opdateringer her på bloggen under ferien. Jeg håber, I alle har det godt og nyder jeres ferie, hvis I også har det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *