Skønhed/mode

Nye fund til garderoben

Dagen i dag er endnu engang blevet brugt på selvforkælelse. Jeg har købt lidt hud- og hårpleje samt shoppet lidt nyt til garderoben.

BeFunky Collage

1. HER//2.HER//3.HER//4.HER//5.HER//6.HER

 

1. Den blå kjole fra Asos er så fin og lige min stil. Den skal helt klart med på ferie om en uge.

2. Jeg har faktisk ledt ret længe efter en sort bluse med cold shoulder. Jeg har bare ikke rigtigt kunne finde én, der passede lige til min smag. Men det gør denne her fra Asos. Jeg kan godt lide den høje hals kombineret med det løse fit.

3. Den hvide strikkede top fra Nelly bliver jeg glad for til efteråret.

4. Jeg har før købt denne Daily Resurfacer fra Dermalogica. Jeg fik den anbefalet af en kosmetolog efter en hudbehandling i foråret, og jeg må ærligt indrømme, at jeg var noget skeptisk grundet den dyre pris. Men hold nu op, hvor blev jeg overrasket. På 35 dage blev min hud simpelthen finere, mere ensartet og glat, end den har været i årevis. Det er selvfølgelig ikke nogen mirakelkur, og man skal sørge for efterfølgende at behandle sin hud med nogle gode cremer og rensekure. Da jeg har bøvlet en del med uren hud på det seneste, har jeg valgt at købe den igen. Min hud er vigtig for mig, især fordi jeg ikke har været så god til at behandle den tidligere.

5. De nougat-farvede stilletter med open toe fra Nelly er SÅ flotte, og de er lige nu sat ned fra 379 til 189 kr. Dem kunne jeg altså ikke stå for 🙂

6. Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, var jeg i går en tur hos frisøren til en kurbehandling med Olaplex. Jeg fik en Olaplex No. 3 med i købet. Den er skabt til hjemmebrug efter en behandling hos frisøren. Man kan også godt bruge den, selvom man ikke har været hos frisøren, men det virker altså bedst kombineret med den fulde behandling hos en frisør.

Dette indlæg er ikke sponsoreret.

Følg også bloggen på Facebook og Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *