Boliginspiration

Nyt interiør til entréen

Vi har for nyligt foretaget en mindre renovering af entréen. Vi har fjernet nogle hylder, fået givet en ny gang maling, og så er der kommet et nyt bord og et spejl op. Her ser I resultatet.

Inden vi gik i gang, havde jeg et visuelt billede i mit hoved af, hvordan jeg gerne vil have det til at se ud, og det er faktisk blevet meget lig, hvad jeg ønskede mig. Det fine entrébord i marmor er fra hjemmesiden trademax.dk og spejlet er fra Ilva.

Bøgerne er en blanding af forskellige inspiration i forhold til skønhed og selvudvikling. Nogle af dem havde jeg i forvejen, men dén, I ser øverst, har jeg købt specifikt til formålet. Jeg fandt den en dag i Bog & Idé, og dens cover passede perfekt ind i det image, jeg havde af, hvordan det gerne skulle se ud, så den har indtaget pladsen øverst. Det flettede tæppe, som lige kan anes i spejlet, er købt i Kvickly og er fra Coop’s eget mærke.

Oven på bøgerne har jeg stillet et duftlys fra Rituals og en lille fyrfadsholder, som jeg købte i Bahne tilbage for nogle år siden. Vasen og “blomsterne” har jeg købt i et blomstercenter i nærheden af Esbjerg, og jeg er især vild med den lyse ferskenfarve.

Jeg er personligt ganske godt tilfreds med resultatet af vores lille mini renovering. Hvad synes I?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *