Spiseforstyrrelse/recovery

Af hjertet tak♡

Først og fremmest vil jeg gerne takke jer alle sammen for at have taget så godt imod gårsdagens indlæg omkring den knap så glamourøse det af mit liv – nemlig livet med en spiseforstyrrelse. Det er i forvejen meget grænseoverskridende at dele ud af så afslørende, intime detaljer om mit liv, og tidligere ville jeg have gjort alt for at skjule det for enhver. At blive mødt på den måde af jeres rosende ord og kommentarer både på Facebook og her på bloggen gør mig simpelthen så glad indeni. Det får mig til at føle, at jeg rent faktisk gør det rigtige ved at være så åben og dele min historie med så mange mennesker. Så af hjertet mange, mange tak!

I dag har været en af de dage, hvor jeg har lavet absolut intet. Jeg har simpelthen bare slappet af med lidt læsning, bloggen og så har jeg fotograferet lidt ude i mine forældres fine have. Jeg er simpelthen så glad for mit Olympus kamera, og jeg glæder mig til at have det med på ferie, så jeg kan få taget en masse rigtig fine billeder.

Jeg håber, I har haft en dejlig dag og endnu engang – TAK♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *