Hverdagsliv,  Livet som mor

Ellie 1 år♡

I dag er det allerede 1 måned siden, at vi kunne fejre 1-års fødselsdag for vores lille guldklump, og jeg har endnu ikke fået delt billederne fra dagen med jer. Siden min tilbagevenden til studiet primo december, har jeg været travlt optaget med gruppearbejde, eksamensskrivning- og forberedelser, så der har virkelig ikke været meget tid og overskud til overs. Men derfor skal I da ikke snydes for nogle dejlige minder fra dagen.

Som altid ved børnefødselsdage herhjemme var der pyntet op med til den helt store guldmedalje. Vi havde inviteret begge par bedsteforældre til både eftermidagskaffe og aftensmad, så der var pyntet op med paptallerkner til kagen, så vi ikke skulle stå med en masse opvask hele tiden, men kunne nøjes med at bruge porcelæn til aftensmaden.


Oprindeligt ville jeg have haft min dygtige veninde til at kreere en smuk kage i dagens anledning, men da hun var travlt optaget af bachelorskrivning på det tidspunkt, måtte jeg selv igang. Jeg kunne heldigvis få N til at lave selve kagen, så jeg kunne koncentrere mig udelukkende om pyntningen. Til dette havde jeg købt fondant i Søstrene Grene og nogle udstikkere til at lave sommerfugle og roser, som jeg derefter sprayede med masser af glimmer. Jeg fik også hjælp af Lærke, som syntes det var vældig sjovt at lege med fondanten. Jeg havde lidt besvær med roserne, men jeg synes nu resultatet blev ret fint i betragtning af, at jeg aldrig har prøvet det før.


Ud over lækker kage og dejligt selskab blev Ellie forkælet med masser af gaver. Selvom hun efterhånden godt ved, hvad det drejer sig om, kan hun altså ikke heeelt finde ud af at få papiret af endnu, så storesøster Lærke måtte hjælpe til – hvilket hun vist heller ikke havde noget imod.


Én af de større gaver, Ellie fik, var et boldbassin. Jeg har længe haft kig på ét til hende, og da jeg foreslog mine forældre at give hende det i gave, var de med på den. Vi valgte ét i rundt design i en mørkegrå farve med guld glimmer. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker glimmer, og det samme gør Ellies storesøster, så derfor tænkte vi, at dette var det perfekte valg. Mon ikke hun også nok skal blive glad for glimmer en dag… I hvert fald havde både hun og Lærke en fest med at sidde i bassinet og lege, og det har hun/de heldigvis stadig. Lærke nyder nemlig også nogen gange bare at sidde i bassinet med sin telefon og slappe af. Jeg har kreeret et lille hyggehjørne i stuen, hvor boldbassinet står med et par puder i og en sengehimmel over for at skabe lidt ekstra hygge.Se lige det vinderligt smukke ansigt! Jeg fatter simpelthen ikke, hvor meget, der er sket med hende på bare et år – både udseendemæssigt og motorisk men så sandelig også rent personlighedsmæssigt. Min kærlighed til hende føles kun, som om den har vokset sig endnu større, hvilket jeg ellers ikke troede var muligt♡♡♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *