Skønhed/mode

Nye sock boots

I går var jeg en tur i Kolding Storcenter, da jeg det sidste stykke tid har kigget efter et par bestemte sneaks fra Bianco, som jeg gerne ville have fingrene i. Det viste sig så uheldigvis, at de ikke havde min størrelse hjemme i den hvide farve, men den søde ekspedient hjalp mig med at bestille et par hjem til mig fra én af de andre butikker.

Og så skete dét, som sjovt nok altid sker, når jeg er i Bianco – jeg skulle liiige kigge, om de havde noget andet spændende. Og det havde de selvfølgelig! Egentlig har jeg kigget på et par sorte sock boots fra ZARA, som jeg ville bestille hjem, men jeg fandt dette par i Bianco, som faktisk mindede meget om dem. Og da prisen er den samme, valgte jeg at købe disse, da jeg er medlem af My Bianco+ og derfor får 20% på mine køb.

Det er altid lidt sjovt at være i Bianco, for nu har jeg jo lidt et specielt forhold til brandet, eftersom jeg både har siddet som praktikant på hovedkontoret, mens jeg var under min seneste uddannelse til markedsføringsøkonom, og efterfølgende også har arbejdet som salgsassistent i butikken i Horsens. Og ekspedienterne synes som regel også, det er sjovt at høre om, hvordan jeg som praktikant var med til at få medlemsklubben My Bianco+ op at køre. Dengang foregik indmeldelserne ikke engang digitalt, så butikkerne skulle i stedet sende de udfyldte indmeldingsblanketter ind til hovedkontoret, hvor jeg så sad og skrev kundernes oplysninger ind på computeren. Det kunne godt være temmelig svært at tyde folks krummede håndskrift og krævede sommetider et større detektivarbejde fra min side at få det hele skrevet rigtigt ind, men om ikke andet er det altid en sjov historie at fortælle.

Det var lige et lille sidespring, men i hvert fald endte jeg med købe disse fede sock boots med hjem. Trods den høje hæl er de faktisk ganske behagelige at have på. Og så er de monster fede (synes jeg da heldigvis selv). Ud over hele 2 par lækre sko, fik jeg også styr på gaven til min dejlige kæreste, som har fødselsdag på tirsdag. Også her endte jeg med at gå lidt over gevind. Glæder mig til at se, om han bliver glad for det♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *