Hverdagsliv,  Personlig udvikling,  Skønhed/mode

Nye prikkede bukser | En snak om overspringshandlinger

c95d0bc1-ea22-4253-8a6e-16391f316c59

I går var jeg til lagersalg hos mulieres.dk, og her fandt jeg blandt andet disse fine og forårsagtige bukser med prikker fra mærket Sugar + Style. Jeg har haft dem på i dag trods det ikke så forårsvenlige vejr, og heldigvis har jeg ikke skulle gå længere end max 400 meter ad gangen.

Jeg har for længst få ordnet den eneste ting på to-do-listen i dag, som var en samtale med min behandler i psykiatrien, hvor jeg går hver 2-3 uge for at få hjælp til at takle nogle af de udfordringer jeg pt kæmper med. (hvis I kunne tænke jer et seperat indlæg, hvor jeg uddyber nærmere om min diagnose og hvad jeg kæmper med, må I bare sige til).

Ud over samtalen har jeg ikke formået så meget andet end at tulre rundt i lejligheden, høre musik og læse og forberede lidt forskellige indlæg. I dag er en af de dage, hvor jeg et eller andet sted føler jeg “burde” lave noget mere. Fx ligner min lejlighed jeg-ved-ikke-hvad lige nu, og det har jeg jo i grunden tiden til at få gjort noget ved i dag. Men jeg har på ingen måde motivationen til det, og desuden får jeg jo ikke ligefrem gæster i dag, så NØDVENDIGT er det jo ikke ligefrem. Det skulle mest bare være for min egen skyld.

Og selvom det da helt sikkert ville være rart at få gjort noget ved lejligheden, bør det bare heller ikke være sådan, at jeg på grund af en ikke-skinnende lejlighed IKKE kan finde ud af at nyde det og slappe lidt af. Det ville jeg SLET ikke kunne have gjort før i tiden, så det er egentlig en meget god øvelse for mig i at lære at tage tingene lidt mere afslappet nogle gange. Hvilket apropos min behandling netop er en af de udfordringer jeg kæmper med.

Så jeg vælger nu alligevel at sætte mig i sengen, nyde min mors hjemmebagte pølsehorn og lave noget af det, jeg virkelig elsker – nemlig skrive. For det er GODT at lytte til sig selv og tage tingene afslappet nogle gange… så længe det gavner dig og ikke går ud over nogen andre mennesker, er der jo intet “forkert” i det♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *