Skønhed/mode

Perfekte sommer items

Måske læste du i mit indlæg forleden, at jeg skal på ferie i år, selvom det faktisk ikke var planlagt. Men nu er det altså blevet sådan, at jeg skal  til Gran Canaria en uge i juni måned, og det glæder jeg mig sindssygt meget til.

Oppe i mit hoved er jeg nærmest allerede begyndt at planlægge, hvad jeg skal have med i garderoben, og eftersom jeg kun må have minimalt bagage med (N og jeg skal deles om 19 kilo, og jeg er vant til at have 20 selv!), skal det virkelig gerne planlægges nøje. Jeg får helt sved på panden ved tanken om det.

Jeg kunne altså heller ikke lige lade være med at søge lidt inspiration til sommergarderoben, og jeg har fundet et par mega nice items, som jeg godt gad pakke med i kufferten, og som helt sikkert også ville kunne bruges på de varme sommerdage herhjemme (lad os håbe, at der kommer mange af dem).

picmonkey-collage-4

1. HALTERNECK TOP // 2. LILLA SLIPPERS // 3. T-SHIRT MED PERLER // 4. CAT EYE SOLBRILLER // 5. SHORTS MED FLÆSER // 6. BREDSKYGGET SOLHAT // 7. BADEDRAGT // 8. KJOLE MED KNUDEDETALJE // 9. T-SHIRT MED FLÆSEKANT // 10. KORT TOP I SATIN // 11. LYSERØDE BUKSER // 12. NEDERDEL I DENIM // 13. STRANDTASKE // 14. PLISSERET NEDERDEL

Jeg er fuldstændigt forelsket i de lyserøde bukser, den blå skjortekjole med knude foran, cowboy nederdelen, den rosa badedragt og de lilla slippers… Og den fine lille strandtaske er altså også bare fin!

Det er ret vigtigt for mig om sommeren at gå med en hat, der har en stor skygge, da jeg grundet laserbehandlingerne for min hud bør undgå direkte sollys i ansigtet. Jeg har en rigtig fin én fra Gina Tricot, som jeg brugte hele sidste sommer, men derfor kunne det nu være lækkert nok med en ekstra at skifte den ud med, som den sorte her fra Zara.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *