Skønhed/mode

Blonder, solbriller og nye huller i ørene

Når man ikke har andet bedre at give sig til, er det godt, der findes shopping (smiley med tårer i øjnene af grin). Jeg har formået at nå hele 2 ture i Broen den seneste uge, hvor den har stået på shopping, cafetur, Joey Moe koncert samt masser af snak og grin med en skøn veninde. Jeg endte også med at slæbe lidt lækkerier hjem i shopping-posen…

db262662-359d-452a-8884-7950cca97f36

Den fine blonde bralette er fra H&M, og det samme er elastikkerne, mens solbrillerne er fra Pilgrim. Solbrillerne er seriøst for fede og har sådan lidt 60’er stil over sig.

704a1bc2-ad8b-4222-a2c8-72582eeb151d

Jeg har også fået lavet flere huller i ørene, hvilket er noget, jeg længe har ønsket mig. Så da jeg fandt ud af, de gjorde det i Pilgrim for kun 100 kr. (inklusiv den ørering, man får skudt i), ja så kunne jeg ikke vente længere. Desuden købte jeg nogle ekstra, så jeg kan skifte lidt ud i dem, når der er gået de 6-8 uger, det tager at hele.

Ud over shopping har jeg brugt påsken på hundepasning (har passet den sødeste, dejlige Golden Retriver aka min drømmehund) samt lidt dating (ja, jeg er sgu kommet op på hesten igen, men det kan I høre mere om en anden gang) og sidst men ikke mindst familiehygge og læsning. Jeg er begyndt at læse igen, for det første fordi jeg elsker det, og for det andet fordi jeg føler, det er lidt mere fornuftig tidsfordriv end at binge-watche New Girl, hvilket jeg har gjort lidt meget på seneste (har slugt 6 sæsoner den seneste måned) #sorrynotsorry #okayalittlebitsorry

Har I ellers haft en dejlig påske?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *