Skønhed/mode

Få blød og ensartet hud

Jeg bliver simpelthen ved med at imponeres over The Body Shops produkter. Især deres Tee Trea kollektion har stået højt på min favoritliste i længe, da jeg bruger både ansigtsrens og toner som en fast del af min daglige plejerutine. Jeg har også tidligere afprøvet et par af deres ansigtmasker og været ganske begejstret for dem, og nu har jeg fundet endnu en favorit.

9558a831-ff4f-4254-96cf-5ad1197b1556

Chinese Ginseng Rise Clarifying Polishing Mask: Denne ansigtsmaske er velegnet til træt og ujævn hud, der trænger til lidt ekstra pleje. Jeg købte den primært for dens funktion om at skabe en mere ensartet hudtone, fordi jeg kæmper meget med ujævnheder og pigmentfejl.

Konsistensen er meget cremet, og den indeholder små rensende korn. Normalt er jeg en smule skeptisk over for produkter, der indeholder for meget af den slags, da jeg jo netop har en meget sart og skadet hud, som jeg nødig vil risikere at forværre ved at være for hård ved den. Men kornene virker på ingen måde skadende, og masken føles egentlig bare generelt rar på huden. Den giver en meget mat og ren fornemmelse, og huden føles bagefter glat og opfrisket.

Jeg foretrækker personligt at bruge en pensel til at påføre masken, og man sparer virkelig meget produkt på den måde. Hvis du gerne vil have en maske, som kan give huden en hurtig opfriskning, inden du skal ud af døren, kan jeg helt sikkert anbefale denne.

Og hvis du, som jeg, bøvler med ujævnheder og pigmentforandringer, er det nok en god idé at gøre den til en del af din ugentlige rutine. Jeg bruger den gerne 2 gange i ugen og supplerer også med andre masker (bl.a. denne maske fra Seacret og den her fra Origins) for at bekæmpe de mange urenheder, som jeg desværre også kæmper en del med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *