Personlig udvikling

Min flugt fra alt det svære

Noget af det, der virkelig er med til at holde mig oppe for tiden er bloggen. Dét at kunne fordybe mig ind i at skrive er noget, jeg altid har elsket♡ Og bloggen er mit frirum, hvor jeg skriver om alt, hvad der inspirerer og motiverer mig i hverdagen.

På en måde er bloggen med til flytte fokus fra alt det svære, fordi jeg herinde kan fordybe mig i nogle af de emner/problemstillinger jeg interesserer mig allermest for. Samtidig kan jeg ved udtrykke mig frit og ærlig herinde også gøre det nemmere for mig selv at acceptere og bearbejde nogle af de ting, jeg aktuelt kæmper med i mit liv.

Nogle gange handler bloggen derfor også om de svære ting som fx mit indlæg forleden, men for mig er det netop vigtigt, at folk også lærer bagsiden af medaljen at kende. Desuden håber jeg lidt at min “historie” og de erfaringer, jeg har gjort mig, måske kan hjælpe nogle andre, som går igennem en svær periode.

Én ting er sikkert og vist: jeg er evigt taknemmelig for bloggen og ikke mindst jer derude, som følger med. Og det håber jeg selvfølgelig, I vil blive ved med fremover♡

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *