Skønhed/mode

Sådan ser jeg ud efter Co2 fraktioneret laser

Ja, jeg ved godt, at det altså ikke just er attraktiv syn det her. Men det er nu engang sådan jeg ser ud lige efter en ordentlig omgang behandling med fraktioneret Co2 laser:

23897328_10156044909980209_1861160189_o-2

Den korte forklaring på, hvorfor jeg har fået gjort dette er, at jeg forsøger at formindske nogle af de mange ar, jeg har fået efter mange års akne og urenheder, som jeg har pillet i. Hvis du gerne vil høre lidt mere om dette, så se min video her.

Det ser selvfølgelig kun så voldsomt ud, fordi det bløder de første timer efter behandlingen. Men så snart blodet størkner, og man kan vaske det af, ja så ser det faktisk ikke så skræmmende ud mere:

23960850_10156044909840209_1310314606_o-2

24116371_10156053595050209_464588984_o-2

Som I kan se er det ret hurtigt til at hele, og allerede 4 dage efter ser de behandlede områder næsten neutrale ud i forhold til min egen hudfarve. Jeg skal selvfølgelig stadig helst undgå for meget makeup og smører med en masse fed og fugtighedsgivende creme. Det er godt nok ikke det lækreste at rende rundt med vaseline i fjæset (især når håret sætter sig i det), men jeg synes det er lille pris at betale for at opnå en (forhåbentligt) pænere hud.

Det er nu 3. gang jeg får lavet fraktioneret Co2 laser, men det er første gang, jeg får det lavet på så stort et område på én gang. Jeg håber selvfølgelig på snart at kunne se nogle gode resultater på min hud.

Jeg må indrømme, at det er lidt af en sej omgang at være igennem. Jeg har nu gået til behandlinger på Marselisborg i mere end 1 år og har indtil videre ikke set den store virkning. Der er som regel godt 3 måneder mellem mine behandlinger med en pause henover sommeren, da man ikke må få sol på området de første måneder efter behandlingen.

Jeg har stadig flere behandlinger til gode og skal have den næste i starten af det nye år. Men selvom det er en lang og strid proces, forsøger jeg fortsat at være optimistisk og håber på det bedste. Jeg må lige væbne mig med lidt mere tålmodighed og se en glæde i de små fremskridt.

One Comment

  • Stine

    Hej Louise. Tak for et godt indlæg! Jeg står selv overfor at skulle påbegynde behandlingen næste uge og er nysgerrig på om du her godt 2 år efter, kan se resultatet af dine behandlinger? Mvh Stine

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *