Hverdagsliv,  Skønhed/mode

København og shopping

Jeg var på en lille forlænget weekend til København-Bornholm fra fredag til mandag. De første 2 dage tilbragte jeg i København med shopping, sightseeing og lækker mad. Her er et lille udpluk af billederne fra turen:

img_3733

img_3755

Vi besøgte selvfølgelig Kongens Have og fik taget et par outfitbilleder i de fine omgivelser.

img_3612

img_3606

Vi besøgte det nye Experimentarium, og det var super sjovt og hyggeligt. I kan se flere videoklip fra, hvad vi lavede under besøget i min vlog her.

img_3802

Vi havde da også lidt tid indimellem shoppingen og sightseeing til at nyde lidt kaffe og kage.

img_3649

img_3673

Den første aften spiste vi på restaurant Llama inde midt i KBH, som laver sydamerikansk inspireret mad. Vi bestilte intet mindre end en 8-retters menu. Det er første gang, jeg har spist så mange retter på så kort tid, og vi gik da bestemt ikke sulte derfra. Men det var godt nok lækkert.

img_3823

img_3844

img_3807

Jeg købte denne fine taske fra Michael Kors. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den, og så var den på SALE til 700 kr! Jeg kunne næsten ikke få armene ned over den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *