Mad/opskrifter

Ugens madfavoritter #2

img_1577

img_1578

Ugen startede rasende godt ud med en lækker middag bestående af nudler, kylling og grøntsager i tikka masala sauce og iskolde Crabbies. Selvom det er mandag, må man gerne hygge sig lidt. #slutmedforbudt

img_1600

img_1608

Som jeg skrev i mit indlæg i mandags, så har jeg denne uge forsøgt mig med chiagrød som noget helt nyt for mig. Det er lykkedes meget godt indtil videre, og jeg har helt klart tænkt mig at eksperimentere med flere forskellige varianter fremover.

img_1607

Denne uge har jeg spist en del avocado og hytteost til frokost. Og så er jeg blev ret glad for Urtekrams chia butter og bruger den som smørelse på både riskiks og rugbrød med bananer eller avocado og hytteost ovenpå.

img_1857

Torsdag morgen eksperimenterede jeg igen med morgenmaden – denne gang blev det til en super lækker portion bananpandekager med proteinpulver. Det blev en kæmpe succes, så dem vil jeg helt sikkert lave igen!

img_1940

img_1838

Torsdag aften havde jeg en god ven på besøg. Middagen bestod af en velsmagende ret med kalkun i en sauce af kokosmælk og sød chili med grøntsager, ris og salat til. Til dessert lavede jeg en rigtig sommerdessert, nemlig jordbærmousse (find opskriften her).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *