Spiseforstyrrelse/recovery,  Træning og sundhed

På med den bikini

18789206_10155502038805209_376722088_o

Bikinien er fundet frem til senere, hvor turen går til stranden i det lækre sommervejr👙 Førhen ville jeg have været vildt urolig over at skulle have en bikini på og især over for en flok venner, som ikke er vant til at se mig sådan. Jeg har været så vant til i mange år at være utilpas i min egen krop, og jeg plejede at tænke konstant over, hvordan andre så mig. Jeg var sikker på, folk synes jeg så tyk og “forkert” ud. Og desværre oplever jeg, at rigtig mange har det lidt på samme måde – spiseforstyrrede eller ej. Vi piger især tænker generelt MEGET på vores fremtoning over for andre mennesker, men i virkeligheden bør vi nok blive bedre til at tænke om os selv, som vi tænker om andre.

Jeg ved selvfølgelig ikke, om det gælder for alle andre, men jeg ved i hvert fald fra mig selv, at jeg da ikke sidder og dømmer folk omkring mig og tænker dårligt om deres kroppe. Når jeg er på stranden er jeg da typisk mere optaget af, hvad folk laver, og jeg er mere betaget af, hvordan “stemningen” er og ikke, hvordan de ser ud. Og hvis jeg endelig kigger på deres kroppe, er det som regel fordi jeg beundrer dem og ikke det modsatte. Jeg synes faktisk, at de fleste kroppe er smukke på hver sin måde. Og faktisk har det hjulpet mig rigtig meget at bruge den tankegang om mig selv, som jeg bruger på andre. Fordi hvis jeg ikke tænker synderligt meget over, hvordan de ser ud, hvorfor skulle de så gøre det om mig? Sandsynligheden er, at de selv sidder præcist som jeg og bekymrer sig mere om, hvordan de selv ser ud, end hvordan JEG skiller mig ud fra mængden.

I dag tænker jeg faktisk ikke synderligt meget over, om jeg skiller mig ud, og hvad folk tænker om mig. Selvfølgelig kan jeg godt mærke en forskel fra at have almindeligt tøj på, for man føler sig da klart mere “blottet”. Men jeg føler mig ikke utilpas, som jeg plejede at gøre, og selvom jeg måske tænker lidt over, hvad andre tænker (jeg tror det er svært at lade helt være), så hjælper det altså rigtig meget at huske mig selv på, at andre nok gør det samme om mig selv. Og helt ærligt, så vil de fleste af os vel også helst gå på stranden og hygge os og NYDE vejret og hinandens selskab. Vi kommer der vel ikke for at sidde og beglo hinanden og “dømme”. Så bare på med den bikini og afsted

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *