Mad/opskrifter,  Spiseforstyrrelse/recovery,  Træning og sundhed

Mad og selvkærlighed♡

18641473_10155481019565209_497973799_o

Måske I har bemærket, at jeg godt kan lide at forme min morgenmad med hjerter♡♡ Det giver bare sådan en lækker “vibe” fra morgenstunden. Man kan vel sige, at jeg fodrer mig selv med lidt kærlighed i overført betydning. Og det er netop essensen af, hvad det betyder at komme ud af en spiseforstyrrelse. Det handler nemlig slet ikke om selve maden – det handler i bund og grund om at finde kærligheden til sig selv.

Det er selvfølgelig ikke noget, man lærer ved et knips med fingrende – det tager tid og kræver MASSER af øvelse. Ofte skal man bygge sig selv op helt fra bunden igen, fordi spiseforstyrrelsen har taget alt det fra én, som inderst inde kendetegner den, man er. Og for at komme videre i sit liv skal man dermed ikke kun lære at give sin krop den næring, den hungrer efter. Man skal lære, hvem man selv er og lære at elske og respektere den person. Det er noget, mange mennesker jo sådan set arbejder på gennem hele deres liv, og der er ikke noget facit eller slutresultatet at gå efter. MEN man kan vælge at tage ét skridt, én dag ad gangen, og huske hver dag at ROSE og VÆRDSÆTTE sig selv, de gode ting ved livet og menneskerne omkring sig.

Hav en herlig dag derude

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *