Skønhed/mode

En ny foundation favorit?


Jeg har nu for første gang prøvet denne populære foundation fra Nars. Faktisk er det første gang overhovedet, at jeg prøver Nars’ produkter. Og jeg forstår nu, hvorfor deres Natural Radiant Longwear Foundation er blevet omtalt med så meget ros. For den ER virkelig god!

Og jeg, som ellers gik og troede, at INTET kunne måle sig med min kære favorit, den såkaldte Beyond Perfecting Foundation fra Clinique – et produkt, jeg har svoret til i de seneste år (læs mit indlæg om den her)… Jeg må ærlig talt sige, at dette produkt virkelig giver den kamp til stregen, sammen med Estée Lauders DoubleWear Foundation, som jeg også er temmelig tosset med.

Hvis du har fulgt med tidligere, ved du måske, at et af mine største problemer med min hud, er de utallige ar, som jeg har fået efter mange års bøvl med ane (læs mere her og her). For mig er det absolut VIGTIGSTE i en foundation derfor, at den har en god dækkeevne. Det problematiske ved dette er ofte at finde én, som samtidig ikke føles alt for tung og “kaget” oven på huden. Og selv de foundations, som IKKE gør dette, synes jeg stadig har en tendens til i løbet af dagen at samle sig lidt i klaser. Men det gør denne foundation virkelig ikke!

Min nye fascination af Nars’ foundation betyder dog IKKE, at jeg kommer til at droppe favoritten fra Clinique i min makeup-rutine. For denne ER og bliver min absolutte favorit i forhold til både dækkeevne, konsistens og generelle ydeevne på min hud. Jeg kommer til gengæld helt sikkert til at række ud efter Nars’ foundation noget oftere end Doublewear i hverdagen, da jeg synes, den føles lidt mere naturlig og let på huden. Jeg tror derfor, jeg kommer til at bruge den rigtig meget til at dække efter de steder, hvor jeg savner en smule ekstra dækkeevne.

Som den foundation fanatiker jeg nu engang her, er jeg selvfølgelig nysgerrig efter at høre, om DU har nogen foundation favoritter, du kunne tænke dig at dele med mig? Jeg elsker at høre andre folks vurderinger, så sig endelig frem, hvis du kender nogle gode og anbefalelsesværdige produkter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *