Hverdagsliv

Lørdagstanker og unødvendig travlhed

Følelsen af at vågne på en lørdag morgen, frisk og udhvilet, efter en hård uge, er virkelig noget af det bedste, jeg ved. Som forudset vågnede jeg tidligt, klokken kvart i syv i morges. Heldigvis lykkedes det mig at falde i søvn igen, og jeg vågnede først igen kl. 9. Så stod jeg op, varmede et rundstykke og mens jeg sad og nød morgenmaden ved spisebordet, tænkte jeg på, hvor dejligt det er, at jeg har en hel dag foran mig, hvor jeg ikke har noget jeg virkelig SKAL – udover at med toget hjem til mine forældre og være sammen med en veninde senere. Men altså ingen stress og jag. Eller det troede jeg i hvert fald.

1,5 time senere havde jeg pludseligt travlt. Jeg manglede stadig at komme ud med skraldet, få pakket mine toiletsager og klaret opvasken. Jeg havde besluttet at tage toget halv 12 og ville gerne cykle fra kollegiet kl. 11 for at være i god tid. Først kl. 11.09 kom jeg afsted, og jeg trådte alt hvad jeg kunne i pedalerne for at nå det. Nu sidder jeg i toget – jeg nåede det! Jeg nåede endda et smut forbi 7 eleven efter en latte. Sådan! Nu kan jeg ånde lettet op.

14408122_10154695573360209_365033355_oDet er utroligt, hvor god jeg er til altid at komme ud af døren i sidste sekund. Det er bare sådan en evne jeg har – ikke fordi jeg er særlig stolt af den. Jeg når som regel tingene til tiden, men jeg skal altid stresse i sidste øjeblik for at nå det. Kender I det?

Nu vil jeg nyde resten af dagen. Jeg har taget en beslutning om ikke at læse lektier, selvom jeg har tiden til det. For jeg har brug for en dag, hvor jeg ikke tænker på læsning, skole og ting, jeg mangler at få gjort. I dag vil jeg slappe af og nyde det! Hvad skal I bruge denne lørdag på?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *