Hverdagsliv

13 hurtige om mig

14315677_10154656492505209_254095714_o

Jeg deler egentlig mange af mine tanker omkring nogle ret svære og tabu-belagte emner her på bloggen, og jeg holder ikke ligefrem tilbage med at fortælle jer detaljerede oplysninger om mine indre personlige kampe. Dog nævner jeg sjældent nogle af de lidt mindre seriøse og mere random facts omkring mig selv. Så her får I lige 11 hurtige om mig:

1. Jeg er opvokset på en grisefarm i Sønderjylland og brugte størstedelen af fritiden i min barndom på at lege i halm og hoppe rundt på rundballer.

2.  Da jeg var lille, blev jeg kaldt fise-Louise af min familie, fordi jeg ofte slog en prut, hvis nogen kildede mig 🙂

3. Jeg elsker sko – især stilletter – og har nok omkring 30 par af dem. Det er som om, at hver gang jeg ser et par flotte stilletter, får jeg nærmest instinktivt lyst til at eje dem, hvorfor jeg ofte må bruge samtlige minutter – hvis ikke timer – på at overbevise mig selv om, at jeg altså ikke har brug for flere stilletter!

4. Jeg har en svaghed for det svenske sprog. Jeg synes simpelthen, det lyder genialt og ikke mindst hamrende charmerende. Derfor har jeg det af og til sjovt med at gå rundt og snakke svensk til mig selv og andre på trods af, at jeg faktisk ikke kan snakke svensk (mindre vigtig detalje).

5. Jeg er temmelig stor Rasmus Seebach fan. Der er bare noget helt særligt over den stemning, han skaber blandt sit publikum. Og trods sine flyveører synes jeg stadig, han er utrolig sød at se på 🙂

6. Da jeg var yngre, skulle mine sokker altid sidde præcist i samme højde på benene, mit hår skulle bøje indad i begge sider, og når jeg havde hestehale, måtte der ikke være nogen buler. Mit tøj skulle gerne være i farveorden og mine film og cd’er i alfabetisk rækkefølge – JA, jeg var meget perfektionistisk!! Desuden havde jeg ofte oprydnings- og rengøringsvanvid, hvilket til tider godt kunne frustrere min familie, eftersom de aldrig kunne finde deres ting – jeg havde som regel pakket dem væk i en skuffe et eller andet sted.

7. Jeg kan ikke gå nogen steder uden foundation i hovedet. Jeg HADER min hud, da jeg har en masse ar efter acne, der nærmest er som små indhugninger i huden. Jeg er utroligt ked af dem og har brugt flere tusind kroner på forskellige hudbehandlinger i et forsøg på at mindske dem. Desværre har det endnu ikke givet de resultater, jeg ønsker.

8. Jeg har altid gået meget op i skolen, og da jeg var yngre, plejede jeg at printe matematikopgaver ud fra nettet, hvis jeg manglede noget at give mig til – især i sommerferierne brugte jeg meget tid på det. Lidt nørdet, I know.

9. Jeg fik engang et angstanfald efter en eksamen. Det var mine 2. sidste eksamen på handelsgymnasiet, hvor jeg fik 4. Jeg havde aldrig før fået under 7 til eksamen, så det var en anderledes oplevelse for mig. Jeg var faktisk ret tæt på at besvime, fordi jeg hyperventilerede så voldsomt. Det skal lige siges, at det ikke er fordi et 4-tal ikke kan være flot. Men i betragtning af, hvor hårdt jeg havde arbejdet, og hvad jeg egentlig syntes jeg fortjente, følte jeg karakteren var for lav.

10. Min yndlingsserie er Grey’s Anatomy, og det kan redde enhver dag for mig, hvis jeg ved, at der kommer et nyt afsnit, der bare venter på at blive set.

11. Jeg hader at træne ben, og derfor gør jeg det ret sjældent. Jeg vil til enhver tid hellere foretrække at træne arme eller løbe en lang tur i stedet.

12. Jeg har verdens dårligste stedsans, og hvis jeg skal et nyt sted hen, har jeg altid gps’en sat til. Jeg stoler på ingen måde på min egen retningssans, før jeg har gået/kørt en rute minimum 3-5 gang og allerhelst 10-15 gange. En gang skulle jeg finde et sted ved hjælp af et kort, og jeg endte med at bruge næsten 1 time på at finde det, selvom det kunne have taget mig under 5 minutter, hvis jeg var gået rigtigt den første gang.

13. Min største svaghed, hvad angår spiselige sager, er popcorn og chokolade – især Kinder chokolade står højt på min elskeliste♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *