Hverdagsliv,  Job/uddannelse

Jeg har truffet en afgørende beslutning

13588735_10154447831330209_418165980_o

Så er weekenden snart forbi, og det har været en travl én af slagsen for mig. Fredag aften stod på rengøring og oprydning. Dernæst var der tid til lidt hygge med lækker middag og film med min søster og forældre. Lørdag og søndag har jeg arbejdet en del timer kun afbrudt af sølle 3 timers søvn, og mine ben er nu så trætte, at jeg nærmest må slæbe mig afsted for at komme nogen vegne.

Jeg er derfor temmelig glad for, at det nu er overstået og kan slappe af. I det hele taget er jeg lettet over, at jeg er kommet helskindet gennem denne uge. Både humøret og energien har været i bund, og jeg tror, det skyldes det uundgåelige pres over at skulle tage en afgørende beslutning omkring min fremtid. Heldigvis har jeg nu fået taget en beslutning, som jeg er afklaret og føler mig tilfreds med. Jeg bliver simpelthen nødt til at tro på, at det nok skal føre noget godt med sig.

Normalt er jeg en stor fortaler for “at man er sin egen lykkes smed”. I visse tilfælde tror jeg dog ikke, man kan gøre meget andet end at tage en beslutning og sætte sin lidt til, at der en dag kommer noget godt ud af det. Man skal selvfølgelig stadig arbejde hårdt for at opnå de ting, man gerne vil. Men i mit tilfælde – når man har flere ting man gerne vil og ikke muligheden for at gøre det hele – er man nødt til at træffe en beslutning.

Grunden til, at denne beslutning har været så vigtig for mig, er af den simple grund, at det har en afgørende betydning for, hvordan min fremtid kommer til at se ud. Faktisk har jeg gået med overvejelser om at starte forfra på en helt ny uddannelse. Og efter kraftig overvejelse og en del søvnløse nætter har jeg altså truffet en beslutning… Jeg har valgt at ikke at starte forfra og i stedet at bygge en top-up bachelor på den uddannelse, jeg netop har afsluttet. Det føles godt og samtidig vildt angstprovokerende at vide, at nu er der ingen vej tilbage. Ofte er det jo sådan, at når man tilvælger noget, fravælger man ofte noget andet. Vi kan som regel ikke opnå alt, vi gerne vil, selvom jeg ville ønske, det ikke forholdt sig sådan.

Nu vil jeg slutte søndagen af med en gang læsning af “Efter dig”, som jeg inden længe er færdig med at læse. Jeg slapper virkelig af med at læse for tiden. Måske fordi det har været rart at kunne leve sig ind i en andens historie og på en måde “flygte” fra virkeligheden og den svære beslutning, jeg skulle tage. I aften kan jeg dog læse med god samvittighed. Beslutningen er truffet, og jeg krydser fingre for, at jeg en dag vil sætte pris på det.

Untitled kopi2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *