Livet som mor,  Skønhed/mode

Morforkælelse

Jeg har endnu en gang modtaget en af de lækre goodieboxes, som jeg efterhånden har abbonneret på i snart 2 år. Og jeg bliver simpelthen ved med at være lige imponeret og glad hver gang – denne gang er ingen undtagelse. I månedens box hedder temaet “Energize”, og tanken bag de udvalgte produkter er, at de skal bruges til at “lade dig selv op”. Boxen er leveret med en kærlig påmindelse om, at det er okay at være en smule selfish og tillade sig at prioritere mig-tid en gang imellem, da det kan være nødvendigt for at få tilført mere energi og glæde i sin hverdag.

Månedens tema

Som nybagt mor har mig-tid bestemt ikke været dét, der har været allermest fokus på i den seneste tid. Et spædbarn og mig-tid går nemlig ikke super godt i spænd med hinanden. Men nu er vi endelig ved at komme ind i en form for rytme, hvor hun sover godt om natten og kun vågner få gange for at spise, og om dagen tager hun sig nogle gode lure i barnevognen, hvilket derfor efterlader lidt ekstra tid til mig. Som regel er der nok at se til med bunker af vasketøj og rengøring af huset, men jeg kan bestemt også mærke, at det er nødvendigt for mig at gøre noget godt for mig selv og give mig selv lov til at gøre nogle af de ting, som gør mig glad, og som booster min energi, som fx tage billeder, læse og skrive på bloggen. Derfor rammer månedens tema virkelig plet i forhold til, hvad jeg trænger allermest til lige nu.

Hvilke produkter?

Jeg har endnu ikke haft mulighed for at afprøve alle produkterne, men serummet fra ecooking er taget flittigt i brug, og jeg har også prøvet mascaraen fra Clinique. Sidstnævnte er jeg ikke synderligt imponeret over, men det kan sagtens bare skyldes, at jeg ikke har brugt den nok gange. Det er altid svært at dømme en mascara ud fra blot få ganges brug, synes jeg. Min erfaring er, at de som regel bliver bedre med tiden. Men jeg ved ikke, om det bare er mig??

Et andet produkt i boxen er en body souffle fra Human+Kind, som jeg lige har snust til og prøvet på bagsiden af den ene hånd. Den virker umiddelbart rigtig blød, let og lækker i konsistensen. Derudover indeholder boxen et ansigtarens-værktøj fra Niré samt en hydrogel øjenmaske fra Vitaminmasques.

Det eneste produkt, som jeg måske ikke er så begejstret for er et anti-wrinkle produkt fra mærket Oslo Skin Lab, som er et pulver, man kan iblande sin mad eller drikke, og som efter sigende skulle hjælpe med at udglatte huden ved at øge elasticiteten. Jeg er meget skeptisk omkring virkningen af dette, må jeg nok indrømme. Som det sidste medfølger der i boxen en 20% rabatkode til clinique.dk.

Kan bruges til opbevaring

Det er altså ret lækkert at modtage en box med forskellige produkter hver måned. Boxen, som produkterne kommer i, kommer hver gang i en ny farve og nogle gange med mønster på, og så er de faktisk også ret smarte at bruge til opbevaring. Jeg plejer at tømme indholdet ud og forære æsken til min bonusdatter, så hun kan bruge dem til at sortere og opbevare nogle af hendes små ting. Det ser ret fint ud med de mange æsker i forskellige farver/mønstre stablet oven på hinanden.

Kan det betale sig at være medlem?

Jeg er lidt i tvivl, om jeg skal opsige abonnementet for en periode, selvom det måske netop er nu – efter jeg er blevet mor – at jeg har allermest brug for lidt ekstra forkælelse en gang imellem. Det er ærlig talt heller ikke, fordi jeg synes, at 169 kr. er meget at give, især fordi man får meget produkt for pengene hver gang, og det faktisk ofte sparer mig for at gå ud og købe nye produkter, fx ligesom denne gang, hvor det passer med, at jeg modtager både en serum og en mascara, hvilket jeg netop stod og manglede. Jeg er bare ikke sikker på, at jeg kan følge med til at bruge produkterne, da jeg efterhånden har fået lidt af et lager opbygget, og derudover har jeg jo stadig en række favorit-produkter, som jeg altid køber ved siden af. Uanset hvad jeg beslutter mig for, har jeg i hvert fald været glad og tilfreds med mit hidtidige medlemsskab af goodiebox.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *