Hverdagsliv

Hej lørdag♡

7db17594-e164-4bd7-b733-c82f9ec72d56

Så blev det lørdag… hvor i alverden forsvandt den her uge lige hen?? Jeg skal bruge min dag i det allerbedste selskab, da jeg skal fejre en kær venindes fødselsdag. Det bliver dog en noget anderledes fødselsdag, for i stedet for gaver har hun ønsket sig vores arbejdskraft. Kjolen fra i går bliver derfor skiftet ud med arbejdstøj, da jeg skal ud og have beskidte hænder.

Jeg må indrømme, at jeg ikke lige er den store handywoman (surpise, surprise!!)… Men derfor ser jeg selvfølgelig stadig frem til dagen, for den skal jo tilbringes i selskab med nogle dejlige mennesker, som jeg har kær. Og i morgen står den på den store forårsrengøring af lejligheden, hvilket jeg har udskudt hele ugen. Nogen gange er jeg altså mester til overspringshandlinger, men det slutter nu.

Jeg håber, I får en helt fantastisk lørdag♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *