Skønhed/mode

Den der populære taske

Jeg har egentlig længe gået med ønsket om en ny sort hverdagstaske, som er god at have med til forskellige lejligheder. Det resulterede i, at jeg for nyligt valgte at anskaffe mig en af de vældigt populær Núnoo tasker, som netop er kendt for sin rummelighed og praktiske anvendelighed.

fullsizeoutput_1627

Jeg var meget spændt på at modtage tasken, da jeg var lidt i tvivl, om den overhovedet passede til min stil. Normalt er jeg ikke særlig rå i min stil, og af samme grund overvejede jeg netop at købe tasken i ruskind, da jeg synes, den er lidt mere sofistikeret i looket. Men ruskind er lidt mere sart og slides nemmere, og da tasken gerne skulle være en rigtig god hverdagstaske, som jeg kan have med overalt, valgte jeg alligevel at købe skind-versionen, som på grund af sit i forvejen lidt slidte look, godt kan tåle lidt af hvert… Og jeg har ikke fortrudt mit valg.

fullsizeoutput_1626

Jeg er virkelig blevet glad for tasken og bruger den stort set hver dag – om jeg bare ned og handle ind eller på en længere tur, hvor jeg har brug for at have lidt flere ting med på farten. Jeg kan godt lide, at den har plads til lidt mere end en normal crossover taske. Jeg kan sagtens have en større bog med i den, lidt makeup, pung, en hårbørste og andre småting. Den er helt perfekt til hverdagsbrug, og så synes jeg faktisk, at det rå look giver et flot modspil til min ellers lidt mere afdæmpede og “tøsede” tøjstil.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *