Boliginspiration,  Hverdagsliv,  Skønhed/mode

Ny vlog // Makeup-rutine, lejlighedstour og venindehygge

I går var en ren hygge-lørdag, hvor jeg fik ordnet en række praktiske ting, og om aftenen havde jeg besøg af 2 veninder til middag. I dag går med masser af selvpleje i form af ansigtsmasker, Netflix og chips-fråderi. Og så har jeg endda fået taget en masse ny billeder til bloggen OG fået klippet en vlog sammen fra dagen i går.

bece945e-c708-4896-986d-c3110283d121

Jeg håber, at det ekstra overskud, jeg har mærket på det seneste fortsætter, så jeg kan få lavet en masse nyt og spændende indhold, både her på bloggen og på min Youtube kanal.

Hop ind og se min nye vlog i fuld skærm lige her eller se den nedenfor:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *