Træning og sundhed

Hvor mange kalorier er der i?

Jeg har lige brug for at slå noget fast… Jeg er skide f……. ligeglad med kalorier.!!! Jeg LYTTER til min krop… Spiser når jeg er sulten, stopper når jeg er mæt. Jeg spiser, hvad jeg har lyst til men selvfølgelig også med henblik på, hvad min krop har godt af. Og ja, det har da taget noget tid at komme til dette punkt, hvor jeg ikke behøver bekymre mig om vægt, kalorier, tøjstørrelse etc, men hold fast hvor er det det værd!!

Det samme gælder faktisk træningen. Jeg er fuldstændigt ligeglad med, om jeg løber flere km og opnår en bedre tid i forhold til sidste gang, eller om jeg træner en halv time eller 2 timer. Mit formål med træningen er blot at give min krop de bedst mulige vilkår ved at give mig glæde og mere energi. Og jeg træner lige præcis, hvad og hvor meget jeg har lyst til, når jeg er i træningscentret, og i mine øjne (sorry til alle jer der går op i den slags) er det godt nok den mest SUNDE og HOLDBARE tilgang til det. Medmindre man virkelig har et mål og gerne vil opnå en bestemt form til et løb, konkurrence eller lignende, bør man virkelig ikke gå så meget op i det skidt.

Det vigtigste er sgu, at man har det godt i sig selv og sin krop – uanset hvor mange kalorier man har indtaget, eller hvor meget man træner – og ærligt så tror jeg, at mange kommer til ALT for nemt at overfokusere på de skide tal. Jeg ved i hvert fald fra mig selv, hvor lidt der skal til, før at den slags tager overhånd. Aldrig har jeg haft det så godt og afslappet i min krop siden EFTER jeg er begyndt IKKE at fokusere på den slags! #Iskulletageatprøvedes #fucknudekalorier #dropbekymringerne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *